سفارت اتریش و اخذ ویزای این کشور

برای دریافت ویزای اتریش چه مدارکی لازم است؟ چگونه وقت سفارت اتریش بگیریم؟ آدرس سفارت اتریش کجاست؟
سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است، در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید.

سفارت اتریش کجاست؟

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

دسترسی به سفارت اتریش در تهران از این مسیر هم امکان‌پذیر است: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶

موقعیت سفارت اتریش در تهران روی نقشه
  • کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
  • آدرس سایت سفارت اتریش: سایت رسمی سفارت اتریش در تهران
  • بیشتر بخوانید: آدرس و شماره تلفن سفارت و نمایندگی های خارجی مقیم تهران

بخش کنسولی سفارت اتریش

برای تماس با بخش کنسولی سفارت اتریش می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ به وقت تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

  • تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱
  • تلفن دیگر امور: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱
  • فاکس: ۲۲۷۰۵۲۶۲-۰۲۱
  • پست الکترونیکی: پست الکترونیکی سفارت اتریش

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت اتریش، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

تحویل گذرنامه ها و مدارک تایید شده

برای دریافت گذرنامه ها و اسناد و مدارک تأیید شده خود از سفارت اتریش می‌توانید منحصرا از ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. همچنین به اطلاعات مندرج در قبض یا رسید خود رجوع کنید.

گرفتن وقت سفارت اتریش

برای درخواست ویزا یا اقامت اتریش، لازم است حتما از سفارت این کشور، وقت قبلی بگیرید.

متقاضیانی که تعهد نامه الکترونیکی دارند (EVE) یا می‌خواهند درخواست اقامت کنند، می‌توانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب‌سایت Terminreservierung ÖB Teheran، وقت ارائه درخواست خود را رزرو کنند.

سایر متقاضیان می‌توانند از یکشنبه الی پنج‌شنبه بین ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ یا ارسال ایمیل به نشانی ایمیل رزرو وقت مصاحبه سفارت اتریش، وقت خود را رزرو نمایند.

همچنین مسئولان بخش کنسولی سفارت اتریش از یکشنبه الی پنج‌شنبه هر هفته بین ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ آماده پاسخگویی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود.

برای دریافت وقت سفارت اتریش می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

سیستم تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزای اتریش

هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

  • راهنمای تکمیل فرم ویزای اتریش

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

  • ضوابط عکس درخواست ویزای اتریش / الگوی اندازه‌گیری عکس روادید اتریش

۳. پاسپورت معتبر

  • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد
  • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد

۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

  • توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

  • ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

  • برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید.

۱۱. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

۱۲. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  1. گذرنامه
  2. فرم درخواست + عکس
  3. کپی بلیط و رزرو هتل
  4. دعوتنامه
  5. ریزپرینت حساب بانکی
  6. گواهی تمکن مالی بانک
  7. فیش حقوقی
  8. گواهی اشتغال به کار
  9. گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  10. سند ملکی
  11. شناسنامه
  12. سایر مدارک
  13. کپی بیمه

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای اتریش

کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.

تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.

برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.

لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

توصیه‌های امنیتی سفارت اتریش

سفارت نسبت به دلالان که برای گرفتن وقت مصاحبه از متقاضیان مبالغ بعضا کلانی را مطالبه می‌کنند – از جمله آژانس‌های مسافرتی متعدد و اشخاصی که در جلوی سفارت به شما پیشنهاد می‌دهند – هشدار جدی می‌دهد. این افراد هیچ گونه ارتباطی با سفارت ندارند.

برخی از این دلالان پیشنهاد مدارک جعلی نیز ارائه می‌کنند. هر شخصی که مدارک جعلی به سفارت ارائه نماید، دیگر ویزا دریافت نخواهد کرد. سفارت تجربه زیادی با مدارک جعلی داشته و مجهز به آخرین تجهیزات فنی است. تقریبا تمامی موارد جعل  کشف می‌شوند. اعتراض و گلایه بعدی در این خصوص فایده‌ای نخواهد داشت.

۱۳۹۵-۱۱-۲۴ ۱۲:۰۵:۰۱ +۰۳:۳۰

درج دیدگاه