in

هند کشوری در آسیاست که از برخی جهات بسیار شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند

شرایط ومدارک ویزا هند :

نوع ویزا :  توریستی یکبار ورود
زمان تحویل  :  ۱۸ روز کاری
مدت اعتبار :  بازه ۳ ماه  ۳۰روزاقامت
قیمت  :  جهت دریافت قیمتهای به روز  با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک مورد نیاز  :   کپی صفحه اول و دوم شناسنامه ، دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۳ ، پاسپورت با ۶ ماه اعتباربا امضای مسافر، آدرس منزل و محل کار و تلفن مسافر، کدپستی مسافر، پاسپورت قدیمی ، امضا داخل پاسپورت

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
ویزا هند به صورت عادی حداقل ۲۵ روز کاری زمان لازم دارد.
اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد،مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند.

az

جمهوری آذربایجان کشوری در منطقه جغرافیایی قفقاز و در گذرگاه اروپا و آسیای جنوب غربی و در کنار دریای خزر می‌باشد. پایتخت آن باکو است. قبل از سال ۱۹۱۸ میلادی آذربایجان بیشتر به مناطق شمال غربی ایران و قسمت جنوبی ارس اطلاق می‌شد. ولی بعد از آن با فروپاشی روسیه تزاری در مناطق مسلمان نشین قفقاز جنوبی جمهوری دمکراتیک آذربایجان تشکیل شد و برای این منطقه نیز، نام آذربایجان به کار گرفته شد.

شرایط و مدارک ویزا آذربایجان :

نوع ویزا  : توریستی یکبار ورود
زمان تحویل :  ۳ روز کاری
مدت اعتبار :۱ ماهه (عادی )
قیمت  :  جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک  : پاسپورت و یک قطعه عکس الزامی است
(در صورتیکه برای همراه پاسپورت ویزا لازم است دردرخواست کتبی ذکرشود+عکس همراه )

انواع ویزا آذربایجان قابل دریافت از سفارت:

ترانزیت سینگل، ترانزیت دبل، یک ماهه عادی، یک ماهه فوری، ۳ ماهه یک بار تردد، سه ماهه دو بار تردد، یک ساله ( ۹۰ روز اقامت)

sangapor

با اینکه سنگاپور کوچکترین کشور آسیای جنوب شرقی است اما کشوری ثروتمند و مدرن است. صنعت توریسم یکی از منابع اصلی درآمد آنها به شمار می رود. خرید پس از خوردن و آشامیدن دومین سرگرمی سنگاپوری هاست که این نشانه‌ای از فراوانی مراکز خرید، مالیات‌ها و تعرفه‌های پایین گمرکی و رقابتی بودن قیمت‌هادر این کشور است.

مدارک ویزا سنگاپور :

نوع ویزا : توریستی دو بار ورود
زمان تحویل  : یک هفته کاری
مدت اعتبار: ۲ ماه
قیمت :  جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک :  اصل پاسپورت  ،  ۱ قطعه عکس رنگی  ، اسکن رنگی پاسپورت  ، ( تحویل اصل ویزا در سنگاپور – مالزی – ایرانی )

شرایط اخذ ویزا سنگاپور :

ویزا توریستی سنگاپور ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور سنگاپور اقامت کنید.
ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی سنگاپور ۱۸ روز کاری و ویزا فوری سنگاپور ۹ روز کاری زمان لازم دارد.
در صورت نیاز امکان تحویل ویزا در کشور مالزی وجود دارد. در غیر این صورت ویزا در ایران به مسافرین تحویل داده می شود.
ویزا فوری سنگاپور حتما در کشور مالزی تحویل داده می شود.

hong kong

هنگ کنگ شهری جزیره ای در جنوب چینه که یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه چین محسوب میشه و منطقه تقسیماتی ویژه دیگر ماکاو است.
هنگ کنگ تا سال ۱۹۹۷ مستعمره بریتانیا بوده که بعد از ان با توافق به چین پیوست، هنگ کنگ، شهر آسمان خراش ها، شهری که خاطرات فیلم های بروس لی و جکی جان را در ذهن مان زنده می کند، شهری که هم اکنون تبدیل به یکی از مدرن ترین شهرهای جهان شده و دروازه چین به دنیای سرمایه داری محسوب می شود، شهر نمایشگاهها، بازارهای مدرن و محلی، شهر زرق و برق و در یک کلام شهری است که دیر یا زود باید به آن سفر کرد.هنگ کنگ در حال حاظر تحت حکمرانی چین می باشد و حداقل تا ۵۰ سال دیگر که دوباره بر سر این شهر توسط دولت چین و دولت بریتانیا مذاکرات آغاز شود این مسئله ثابت خواهد بود اما برای ورود به این کشور باید ویزای خود هنگ کنگ را گرفت. در حال حاضر حکومت هنگ کنگ از نوع خود مختاری محدود و دموکراسی است.
هنگ کنگ شهری با ۳۹ساختمان بلند که ارتفاع هر یک بیش از ۲۰۰متر است به شهر آسمان خراشها معروف شده و اگرچه برای خود استقلال قائل است اما به دلیل جاذبه های وسوسه انگیزش، هنوز نتوانسته سایه چین را از خود دور کند.

مدارک ویزا هنگ کنگ :

نوع ویزا : توریستی دو بار ورود
زمان تحویل : ۴۵ روز کاری
مدت اعتبار : بازه ۳ماهه ۲بارورود ۱۴روزاقامت
قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک : پاسپورت  ،  یک قطعه عکس  ، ، اسکن رنگی شناسنامه و پاسپورت و عکس با کیفیت بالا،  گواهی اشتغال به کارترجمه شده ، پرینت حساب بانکی ترجمه شده

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی هنگ کنگ ۱۴ روز اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روزه شما می توانید ۲ بار وارد این کشور شوید.
ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۶۰ روز کاری زمان لازم دارد.
حساب بانکی که شما پرینت آن را تهیه می کنید ، بهتر است حداقل ۱۰ میلیون تومان مانده داشته باشد.

ghzaghestan

کشوری است در آسیای میانه که از شمال با روسیه، از غرب با چین، در جنوب شرقی با قرقیزستان، در جنوب با ازبکستان و در جنوب غربی با ترکمنستان همسایه است. سواحل شمال شرقی دریای خزر در خاک این کشور قرار دارد و قزاقستان بزرگترین کشور محصور در خشکی در دنیا است.

مدارک ویزا قزاقستان :

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : ۲۰ روزکاری (عادی‌)
مدت اعتبار  : ۱ماهه
قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک : پاسپورت  ، یک قطعه عکس ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود

شرایط اخذ ویزا :

هزینه خدمات ویزا با توجه به نرخ ارز به صورت ریالی محاسبه و اخذ می گردد و به صورت نت می باشد.
– در صورت ممنوع الخروج بودن مسافر و یا هر گونه نقص در گذرنامه هیچگونه مسئولیتی متوجه کهکشان سفر جنوب نخواهد بود و مبلغی مسترد نخواهد شد.
– در صورتی که تحویل ویزا بنا به دلایلی (همچون تعطیلی سفارت یا قطع روابط سیاسی، مشکلات موسسه دعوت کننده، بلایای طبیعی و یا تشابه اسمی و تصویری مسافر و …) به تاخیر بیافتد هیچگونه مسئولیتی متوجه کهکشان سفر جنوب نخواهد بود.
– تعطیلات رسمی و حوادث غیر مترقبه در دو کشور شامل محدوده ی زمانی تعیین شده نمی باشد.
– به طور کلی در همه کشورها ماموران پلیس مرزی کشور مقصد علیرغم داشتن ویزای قانونی تعیین کننده ورود مسافر می باشند.

emarat

روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است.

مدارک ویزا امارات :

نوع ویزا :عادی        زمان تحویل : ۲۰ روزکاری (عادی‌)
نوع ویزا :فوری       زمان تحویل :  ۲ الی ۳روز کاری
مدت اعتبار  :  ۱۴ روز
قیمت  : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک: یک قطعه عکس ، پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

tajikestan

جمهوری تاجیکستان یکی از کشورهای منطقه آسیای مرکزی است که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی به عنوان کشوری مستقل سر برآورد. اغلب جمعیت این کشور را تاجیک‌ها تشکیل می‌دهند که اشتراک فرهنگی زیادی با ایرانی‌ها دارند. در اوایل سال ۱۹۹۲ میلادی جنگ داخلی پنج ساله بین دولت تحت حمایت مسکو و مخالفان اسلامگرا، به رهبری عبدالله نوری، در گرفت. در این جنگ، بیش از ۵۰ هزار نفر کشته و بیش از ۷۰۰ هزار نفر بی‌خانمان شدند. در سال ۱۹۹۷ با وساطت سازمان ملل متحد، عهدنامه صلح به امضای دو طرف رسید.

مدارک ویزا تاجیکستان :

نوع ویزا :عادی
زمان تحویل : ۷ تا ۱۰ روز کاری
مدت اعتبار  :  ۱ ماه
قیمت  : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک:  پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار ، ۲ قطعه عکس ، مشخصات فردی مسافر ، بلیط

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی تاجیکستان ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تاجیکستان اقامت کنید.
ویزا از طرف سفارت تاجیکستان به صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تاجیکستان حداقل ۵ روز کاری و ویزا فوری تاجیکستان ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

rosiye

مسکو با حدود ۱۴ ملیون سکنه پرجمعیت ترین شهر قارۀ اروپا است که با وجود جاذبه های توریستی فراوان یکی از مقاصد گردشگری برتر دنیا به شمارمی رود. اگر به بناهای تاریخی و طبیعت زیبا علاقه دارید، همچنین اگر دوست دارید عظیم ترین سازه های دست بشر در قرنهای گذشته را ببینید، در سفر به این شهر تردید نکنید.

مدارک ویزا روسیه :

نوع ویزا : توریستی یکبار ورود      زمان تحویل : ۷  روز کاری

نوع ویزا : فوری                          زمان تحویل : ۳ روز کاری
مدت اعتبار  :  ۱۴ روز
قیمت  : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک:  پاسپورت – یک قطعه عکس- شغل و آدرس و تلفن – ( بلیط رفت و برگشت ok شده برای توریستی الزامی است ) ویزا طبق تاریخ بلیط صادر می شود – مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود

شرایط اخذ ویزا :

انواع ویزای قابل اخذ از طرف سفارت روسیه در ایران عبارتند از: توریستی طبق بلیط، توریستی فوری طبق بلیط، ۳ماهه تجاری عادی ، ۳ ماهه تجاری فوری ، ۳ ماهه تجاری دبل ، ۳ ماهه تجاری دبل فوری ، ۱ساله مولتی پل
مدت زمان اخذ هر یک از ویزاهای ذکر شده بسته به نوع ویزا متفاوت است. ویزای توریستی روسیه ۷ روز کاری زمان می برد و ویزای توریستی فوری ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

ozbakestan
آسیای میانه و شهرهایی که زمانی نه چندان دور به سرزمین ایران تعلق داشتند می‌تواند برای خیلی‌ها جالب باشد و حس نوستالژی خوبی برای آنان فراهم آورد. در این شماره می‌خواهیم تور متفاوتی را به شما معرفی کنیم و آن هم سفر به ازبکستان و شهرهای تاشکند، سمرقند و بخاراست.

مدارک ویزا ازبکستان :

نوع ویزا : توریستی یکبار ورود
زمان تحویل : ۲۰  روز کاری
مدت اعتبار  :  ۱۵ روز
قیمت  : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک:  پاسپورت ، ۲قطعه عکس ، رزرو هتل ، نامه اشتغال به کار ،  مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلس رجیستر شود.

شرایط اخذ ویزا :

انواع ویزای قابل اخذ از طرف سفارت ازبکستان در ایران عبارتند از:  توریستی عادی – توریستی فوری  -تجاری عادی – تجاری فور

china

چین با نام رسمی جمهوری خلق چین (به چینی: 中华人民共和国)، پرجمعیت‌ترین کشور دنیا با بیش از ۱.۳ میلیارد نفر سکنه‌است. این کشور که در شرق قاره آسیا واقع شده توسط حزب کمونیست چین در قالب نظام تک‌حزبی اداره می‌شود. این حزب بر ۲۲ استان، ۵ منطقهٔ خودمختار، ۴ شهر با مدیریت مستقیم (پکن، تیانجین، شانگهای و چونگ‌کینگ) و ۲ منطقهٔ اداری ویژهٔ بسیار خودمختار ِ هنگ کنگ و ماکائو حکومت می‌کند. پایتخت کشور پکن است.

مدارک ویزا چین:

نوع ویزا : توریستی یکبار ورود
زمان تحویل : ۱۰ روز کاری(انفرادی عادی)  ، ۸ روز کاری(انفرادی فوری)
مدت اعتبار  :  ۱ ماه
قیمت  : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک:  پاسپورت ، ۲ قطعه عکس رنگی با زمینه سفید۵*۳٫۵  ، آدرس منزل و محل کارو تلفن

شرایط اخذ ویزا :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی.
ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.
ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود.
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود.
ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است.
برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

tailand

در حال حاضر کشور تایلند یکی از پر طرفدار ترین مقاصد گردشگری ایرانیان است. پروازهای به مقصد تایلند عموما از ایران تکمیل ظرفیت هستند و به ندرت صندلی خالی دارند.
سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است. تایلند به علت نزدیکی به دریا آب و هوایی معتدل دارد و این باعث می شود که تقریبا تمتم فواصل سال برای سفر به تایلند مناسب باشد. البته تابستان ها میزان رطوبت کمی زیاد است.

مدارک ویزا تایلند:

نوع ویزا : توریستی یکبار ورود
زمان تحویل : یک هفته کاری
مدت اعتبار : ۳ ماه
قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک: پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار،یک قطعه عکس رنگی تمام رخ پشت زمینه سفید جدید(مشابه گذرنامه نباشد)،کپی شناسنامه از صفحه اول و صفحه توضیحات،اصل بلیط،آدرس و تلفن،حضور مسافر در ایران الزامی است .

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی تایلند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.
ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.
در صورت نیاز شما می توانید بلیط و ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزای توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت ۸ روزه ایران ایر یا ماهان به فروش می رسد. قیمت بلیط و ویزا بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.

okrain

مدارک لازم جهت اخذ ویزا اوکراین :

اصل پاسپورت
دو قطعه عکس ۶ در ۴
پرینت حساب بانکی (به لاتین) ، گردش ۳ماهه
چک ضمانت بازگشت ۵ میلیونی

قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.

شرایط اخذ ویزا :

ویزا اوکراین در ۲ نوع ۱۴ روزه و یک ماهه از طرف ما قابل اخذ است.
تمام این نوع ویزاها توریستی هستند ، برای کسب اطلاعات درباره ی ویزا تجاری با ما تماس بگیرید.
اخذ ویزا ، حدود ۱ ماه به طول می انجامد .
بعد از دریافت مدارک شما ، یک وقت مصاحبه حضوری در سفارت اوکراین برای شما تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ، الزامیست.
در صورتی که مسافر طی یک سال گذشته موفق به اخذ ویزای شینگن شده باشد ، می توانیم ویزای اوکراین را به صورت فوری ، بدون مصاحبه و طی ۷ روز کاری اخذ کنیم.
چک ۵ میلیون تومانی شخص ثالث بابت ضمانت بازگشت از هر مسافر دریافت می شود ، مسافرین در ازای پرداخت این چک رسید دریافت می کنند که بعد از بازگشت به موقع از کشور اوکراین با ارائه ی رسید ، اصل چک عودت می شود.

ir

مدارک ویزا ورودی ایران:

نوع ویزا : یک ماهه

مدت تحویل : ۱۰ روز کاری

مدارک : اسکن پاسپورت مهمان ، اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان ، اطلاعات مسافر+ تسویه کامل

قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.

شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزا ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.
در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.
در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.
مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
فعلا برای اتباع آمریکایی و انگلیسی و افغانی اخذ دعوتنامه امکان پذیر نیست.

_European Union

مدارک ویزای شینگن اروپا:

پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )
اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
چک تضمین شده بانکی در وجه مسافر به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت

قیمت  :  جهت دریافت قیمتهای به روز  با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.

شرایط اخذ ویزا اروپا :

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. احتیاجی به تایید دادگستری نیست.
برای دوستانی که برای اولین بار ویزای شینگن دریافت می کنند ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.
اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.
حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

iraq

مدارک لازم جهت ویزای عراق :

نوع و اعتبار ویزا: توریستی انفرادی – یک ماهه
تحویل: ۵ روز کاری
قیمت : جهت دریافت قیمتهای به روز با شماره ۳۷۱۷۰-۰۵۱ تماس بگیرید.
مدارک مورد نیاز: گذرنامه با ۶ ماه اعتبار + ۲ قطعه عکس

شرایط اخذ ویزا :

– هزینه خدمات ویزا با توجه به نرخ ارز به صورت ریالی محاسبه و اخذ می گردد و به صورت نت می باشد.
– در صورت ممنوع الخروج بودن مسافر و یا هر گونه نقص در گذرنامه هیچگونه مسئولیتی متوجه کهکشان سفر جنوب نخواهد بود و مبلغی مسترد نخواهد شد.
– در صورتی که تحویل ویزا بنا به دلایلی (همچون تعطیلی سفارت یا قطع روابط سیاسی، مشکلات موسسه دعوت کننده، بلایای طبیعی و یا تشابه اسمی و تصویری مسافر و …) به تاخیر بیافتد هیچگونه مسئولیتی متوجه کهکشان سفر جنوب نخواهد بود.

andonezi

مدارک لازم جهت ویزای اندونزی

نوع ویزا : توریستی یک ماهه
تحویل : ۸ روز کاری
مدارک : ویزای توریستی و تزانزیت فرم تقاضا۲ عدد، عکس ۴ × ۶ دو عدد،
جهت یک بار ورود اعتبار گذرنامه باید ۶ ماه پس از انقضای مدت ویزا باشد و جهت ورود مکرر باید ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد.
کپی برگه رزرو بلیت هواپیما، تجاری و دعوتنامه
توجه: چون فرم تکمیل شده باید به تایید مقامات اندونزی برسد پس ۱۴ روز زودتر از سفر اندونزی نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایید.

جهت استعلام از قیمت ها با شماره تلفن ۳۷۱۷۰-۰۵۱ داخلی ۱۰۹ خانم هراتی تماس حاصل فرمایید.